Monday, 30 December 2013

Fim de ano: a opção Casa Rosada para o réveillon 2014



"Réveillon, a long dinner, and possibly party, held on the evenings preceding Christmas Day and New Year's Day, in Portugal, Brazil, France and some other French-speaking countries"

Este ano Casa Rosada propõe o menu diferente de cinco pratos.O nosso jantar especial de passagem de ano na Casa Rosada promete a especialidades da casa.

This year Casa Rosada is serving a five course menu with  a difference.Our special New Years Eve menu promises some of the specialties of the house.


( incluindo uma garrafa de vinho por casal e taça de champanhe à meia-noite )


Tapa de pimenta Pequillo e amêndoa com anchoa e  copo de xerez fino,Manzanilla
Creme de abóbora sopa
Assado de queijo de cabra com pudim de beterraba

Filés de salmão assados ​​no forno com esmalte javanês doce e azedo
risoto de lentilha Puy e grelos de nabo

ou

Lombinhos de porco com maçãs, gengibre,migado de
aipo-rãbano e batata,
 

Chocolate e amarguinha Cup Cake  com sorvete  caseiro mascarpone


( 1 bottle of wine per couple and glass of champagne at midnight included )

Pequillo pepper and almond Tapa with glass of Manzanilla
Cream of butternut squash soup
Baked goats cheese with beetroot pudding

Oven baked salmon steaks with javanese sweet and sour glaze
Puy lentil and Portuguese greens risotto

or

Tenderloin of pork with apples, ginger,migas of celeriac purée and potato

Chocolate and almond liqueur cup cake with home made mascarpone ice cream






No comments:

Post a Comment